28
Joi, Mar

sursa foto: Facebook/EugenOrlandoTeodorovici

Eveniment

Fostul ministru de Finanțe, Eugen Teodorovici, a reacționat dur, pe Facebook, după ce a văzut imaginea cu premierul Ludovic Orban și câțiva miniștri care fumează și consumă băuturi alcoolice, în plină epidemie, într-un birou din Palatul Victoria. Miniștrii nu respectă distanțarea socială pe care chiar ei o cer populației, dar încalcă și legea din cauză că fumează într-o instituție publică.

"Asta se întâmplă în biroul prim-ministrului României‼️

Țara arde și PNL-iștii ...

Asta fac “liberalii” la guvernare‼️

Din confortul mașinii condusă de ofițerul SPP și din siguranța vilei Lac 2, plătită tot din banii contribuabililor, pentru care nu sunt capabili să găsească soluții de redresare economică, în timp ce romanii mor de COVID-19, își pierd locurile de muncă, capitalul românesc așteaptă masuri pentru salvare și relansare economică, Orban și gasca lui de hoți și trădători de țară fumează, consumă băuturi alcoolice și își ghiftuiesc burdihanele, culmea ... în birourile instituțiilor publice pe care le conduc‼️

Asta vor românii!?

RUȘINE ORBAN, RUȘINE PNL‼️ DEMISIA‼️", a scris Eugen Teodorovici, pe Facebook.

Potrivit informațiilor pe care STIRIPESURSE.RO le deține, poza a fost făcută chiar de omul de încredere al lui Ludovic Orban. Este vorba despre Ionel Dancă, șeful Cancelariei premierului. Dancă a făcut poza, alături de mai multe, și a vrut să o distribuie unor miniștri care lipseau din biroul respectiv. Însă, din nefericire pentru liberali, poza a fost distribuită unei alte persoane, un fost consilier al Liei Olguța Vasilescu, potrivit brasovstiri.ro.

UPDATE 2

Ludovic Orban are, însă, alte suspiciuni în privința persoanei care a făcut fotografia, așa cum a declarat public, într-un interviu pentru Libertatea:

– Circulă informaţia că fotografia a fost făcută de domnul Ionel Dancă, şeful Cancelariei…

– Nu este adevărat. Ăsta este un fitil băgat în jurul fotografiei.

– Bun, dar cine a făcut-o? Pe cine bănuiţi?

– Primii care au difuzat sunt Vasilcoiu şi Orlando Teodorovici. Nici nu vreau să mă gândesc cine a făcut-o. Mai rămân 3-4 oameni. Eventual, cine ne-a servit putea să facă poza.

UPDATE 1

Contactat telefonic, premierul României, Ludovic Orban, a declarat:

,,Nu ştiu despre ce e vorba, când o să umblu o să mă uit. Acuma m-am dat jos din avion, am fost plecat la Mureş şi la Maramureş, habar n-am. Ştiu eu în ce poză apar? Şi ce să fac. Asta e. Dacă e o poză, e o poză. Asta e.", a declarat premierul Ludovic Orban, contactat de Mediafax pentru a oferi explicații despre fotografia din sediul Palatului Victoria.


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: