28
Joi, Mar

Eveniment

Brașovul a devenit în această seară oraș de poveste. Peste 250.000 de luminițe au fost aprinse în tot centrul orașului. Ca de obicei, în seara de Sfântul Nicolae a fost luminat Bradului de Crăciun.

Peste 5.000 de brașoveni au venit în Piața Sfatului la deschiderea oficială a sărbătorilor de iarnă. Evenimentul a început în jurul orei 17.30 cu un concert susținut de grupul Unison. Rând pe rând, pe scena din Piața Sfatului au urcat Lidia Buble și Andra.

Bradul din Piaţa Sfatului are 28 de metri înălţime şi este împodobit cu 60 de șiruri de beculețe, 20 de țurțuri albi și roșii, 40 de ghirlande cu becuri și 100 de sfere luminoase, care în total înseamnă 50.000 de beculeţe.

La acestea se adaugă 800 de globuri aurii și roșii și 600 de metri de beteală. Ca în fiecare an, au fost montate tavanel luminoase pe străzile Republicii, Postăvarului, Diaconu Coresi, Michael Weiss, Apolonia Hirscher și cele trei intrări spre Piața George Enescu.

Tot astăzi a fost deschis și Târgul de Crăciun din Piața Sfatului, unde se vor comercializa doar produse tradiționale de sezon.

Spectacolul s-a încheiat cu un foc de artificii.


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: