29
Vin, Mar

Eveniment

     Spectacol de colinde și dansuri pentru persoanele cu dizabilități din Brașov. Centrul Cultural Reduta a fost pentru câteva ore locul în care cei care sunt în atenția Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului au simțit cu adevărat magia sărbătorilor de iarnă. Alături de cei cu dizabilități s-au aflat și elevii Școlii Gimnaziale Numărul 27.

     Persoanele cu dizabilități au demonstrat încă o dată că lucrurile frumoase nu au piedici. Zeci de tineri cu probleme au susținut un spectacol de zile mari pe scena Centrului Cultural Reduta. Spectacolul ,, Și eu Pot,, a fost organizat cu sprijinul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Brașov. ,, Este un spectacol în care persoanele cu dizabilități încearcă să ne demonstreze că nu sunt altfel, că sunt exact ca și noi și că pot face lucruri pe care le putem face și noi. Sunt persoane care pot organiza un spectacol plin de finețe, de ritm  și de tot ceea ce înseamnă simț artistic. ,,  a declarat  Gheorghe Durnă, director DGASPC Brașov.

     Persoanele cu dizabilități au cântat colinde, au dansat, iar la final au primit și daruri din partea lui Moș Nicolae. Alături de ei au fost și micuții de la Școala Gimnazială numărul 27, care au pregătit și ei mai multe momente artistice.


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: