28
Joi, Mar

Eveniment

V-am obișnuit cu cele mai interesante și de actualitate știri din Brașov, din celelalte județe ale țării, dar și de pe întreg mapamondul.

Ore în șir de muncă de teren, de birou, dar și emisiuni de impact, cu invitați cheie. Deși perioada în care ne aflăm este una neobișnuită, care ne obligă să ne adaptăm în mod obiectiv unor condiții impuse, rămânem aproape de voi și vă transmitem cele mai importante știri și evenimente. Astăzi, echipa Brașov TV vă propune o experiență inedită. Ne-am reunit în mediul online de această dată, nu în redacție. Ca și voi, și noi stăm acasă! Vrem să vă spunem ce face fiecare dintre noi, dar așteptăm să aflăm, desigur, ce face fiecare dintre voi!

În continuare, echipa Brașov TV se află în mijlocul celor mai importante evenimente ce se petrec în orașul nostru.

Pe zi ce trece, site-ul brasovtv.com câștigă tot mai mulți cititori, iar pentru asta vă suntem recunoscători.

De săptămâna viitoare, vom fi și mai aproape de voi prin intermediul social media. Vom fi live pe pagina noastră de Facebook, brasovtv.com, ori de câte ori va fi nevoie. Așteptăm mesajele voastre și la adresa de mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., dar ne găsiți și la numărul nostru de telefon 0368.800.381.


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: