19
Vin, Apr

sursa foto: b1.ro

Eveniment

Polițiștii brașoveni au făcut razii pentru depistarea șoferilor care încalcă regulile de circulației.

S-au făcut dosare penale, iar șoferilor găsiți în neregulă li s-a suspendat dreptul de a șofa.

,,Polițiști din cadrul Biroului Rutier al Poliției Municipiului Făgăraș, efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice” și ”conducerea unui vehicul fără permis de conducere”.

În fapt, la data de 27 martie a.c., în jurul orei 00.40, cadrele de poliție au depistat în trafic, un bărbat, în vârstă de 40 ani, care conducea un autovehicul pe Aleea Combinat din municipiul Făgăraș, județul Brașov.

La testarea conducătorului auto din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat rezultatul a fost 0,71 mg/l alcool pur. În consecință, acesta a fost condus la o unitate medicală, unde a refuzat recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Cu ocazia verificărilor efectuate în baza de date a Poliției Române, polițiștii au stabilit faptul că bărbatul în cauză nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor. La data  de 27 martie, în jurul orei 10:35, polițiști din cadrul Biroului Rutier Brașov, au depistat în trafic, un bărbat în vârstă de 43 ani, din județul Dâmbovița, care conducea un autoturism pe bdl. 15 Noiembrie din municipiul Brașov, în timp ce se afla sub influnța băuturilor alcoolice. La testarea conducătorului auto din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat rezultatul a fost 0,71 mg/l alcool pur. În consecință, acesta a fost condus la o unitate medicală pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză, s-a întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ” conducerea unui vehicul sub influența alcoolului”, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.”, se precizează într-un comunicat de presă al I.P.J. Brașov, remis redacției.


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: