19
Vin, Apr

sursă foto: Filarmonica Brașov

Eveniment

Este a doua săptămână în care muzica reușește să dea putere din mediul online.

"Oamenii au primit cu mare bucurie concertul transmis joi, 26 martie 2020, de Filarmonica Brașov. Filarmonica la Tine acasă – Concert online, este modalitatea prin care  instituția este în continuare alături de publicul fidel și nu numai, susținând moral și emoțional comunitatea care treversează aceste momente.

Fr. Chopin -Concert nr. 2 pentru pian și orchestră în fa minor op. 21, G. Martucci- Nocturna nr. 1 pentru orchestră op. 70 și O. Respighi- Poemul simfonic “Pini di Roma”.

Concertul înregistrat transmis live în mod gratuit de către instituție a generat în timp real trăiri asemenea celor din sala de concerte. Reacțiile celor ce au fost prezenți online la concert au fost încărcate de bucurie și de emoție cu totul și cu totul speciale.

“#Muzicadăputere” este campania derulată de Filarmonica Brașov în aceste momente, arătând că acum avem nevoie de conștientizarea forței pe care ne-o dau valorile noastre naționale.

“Acum, în inima românilor se naște altceva! Devine o campanie derulată la nivel de țară, pentru că unele postări de mare impact au fost preluate și distribuite de mii de oameni din toată țara și chiar de dincolo de granițe, fapt ce a dus la o “unire” a românilor în trăire, la o conștientizare la nivel național a regăsirii cu valorile de neam și de țară pe care muzica ni le amintește în aceste momente. Balada sau Ciocârlia au acest dar! Ascultați-le și veți simți și trăi regăsirea și renașterea în forța pe care o transmit. Ne ajută să rămânem sănătoși. Sunt ancorate în CREDINȚĂ!” – Alexandra Grancea, PR Filarmonica Brașov

Dorul și dragul de muzică și-au spus cuvântul în pagina oficială de socializare a Filarmonicii Brașov, creșterea impactului  cu publicul fiind în continuă creștere", se arată într-un comunicat transmis de Filarmonica Brașov.

 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: