24
Mie, Apr

Eveniment

Reprezentanții Consiliului Județean Brașov au semnat astăzi, 6 martie 2020, recepția Proiectului Tehnic aferent construirii terminalului de pasageri al Aeroportului Internațional Brașov, conform contractului de proiectare și execuție pe care îl derulează Asocierea BOG”ART SRL-UTI GRUP SA, începând cu data de 21 august 2019.

Autoritatea contractantă a recepționat un proiect unitar, pentru un terminal cu o suprafață desfășurată totală de 12.031 mp, care reflectă fluxurile de pasageri și bagaje impuse de autorităților avizatoare.

Proiectul tehnic respectă în totalitate conceptul de terminal realizat de arhitectul Dorin Ștefan și aprobat în plenul Consiliului Județean, cu elemente arhitecturale specifice zonei Brașovului.

În cadrul întâlnirii ce a avut loc astăzi la Consiliul Județean Brașov, a fost prezent și primarul George Scripcaru, ocazie cu care a fost întrebat punctual, câți bani a acordat primăria Brașov pentru realizarea Aeroportului Internațional Brașov-Ghimbav.

Din păcate, așa cum a confirmat mai mult sau mai puțin primarul Brașovului, până în acest moment nu s-a acordat nici o sumă de bani din partea primăriei pentru realizarea Aeroportului Internațional Brașov-Ghimbav.


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: