29
Vin, Mar

sursă foto: stirimondene.fanatik.ro

Eveniment

Șoc pentru membrii Casei Regale.

Potrivit ciao.ro, după anunţul şocant pe care Meghan Markle și Prințul Harry l-au făcut cu câteva luni în urmă, legat de distanțarea de Casa Regală din Marea Britanie, acum, surse apropiate Familiei Regale susțin că cei doi ar fi depus deja actele de divorț.

În presa internațională a apărut o informație de ultimă oră privind cuplul britanic format din Prințul Harry și Meghan Markle.

Potrivit canalului „Royal Family & Star”, Meghan i-ar fi cerut divorţul Prințului Harry. Analiștii specializați pe Casa Regală spun că o astfel de decizie nu ar fi deloc surprinzătoare, în contextul în care viața alături de Harry a fost foarte dificlă pentru Ducesa de Sussex.

În cazul unui divorț al celor doi lucrurile ar fi foarte complicate, deoarece au un copil.

O despărțire a celor doi ridică și alte probleme, fiind vorba despre micuțul Archie. Conform regulilor stabilite cu mult timp în urmă, Meghan și Harry nu dețin custodia propriului copil, scrie cancan.ro.

Dacă divorțul ar avea loc, Archie ar trebui să stea în Marea Britanie, alături de Familia Regală. Ținând cont de o regulă din 1717, custodia ar urma să aparțină Prințului Charles.

 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: