24
Mie, Apr

sursa foto: digisport.ro

Eveniment

Sevilla s-a calificat în optimile Europa League fără să reușească, însă, să se impună în fața campionei României, CFR Cluj.

Sevilla a controlat jocul în primele minute ale partidei retur, însă defensiva CFR-ului a rezistat. Suso a creat panică în rândul ardelenilor, dar norocul a fost de partea lui Dan Petrescu. CFR a început să se trezească spre finalul primei reprize, iar în prelungirile primei părți putea chiar să deschidă scorul. Djokovic, Păun și Boli au semnat trei ocazii importante pentru campioana României.

CFR Cluj a arătat foarte bine și după pauză, iar jocul a fost mai echilibrat. Sevilla a părut adormită până în minutul 70, când andaluzii au preluat din nou controlul partidei. În ultimele minute, echipa lui Lopetegui a luat piciorul de pe accelerație și a părut mulțumită cu rezultatul de 0-0, scor de calificare pentru andaluzi. Dan Petrescu i-a aruncat în teren spre final și pe Rondon și Golofca, dar cei doi n-au reușit să facă diferența.

CFR Cluj a reușit să marcheze în minutul 87, dar reușita a fost anulată de VAR. Lacina Traore a preluat mingea cu mâna înainte să-i paseze lui Păun, iar sistemul VAR a anulat golul campioanei. Păun reușise să-l învingă pe Bono cu un șut din afara careului.

ȘTIRE INIȚIALĂ

Sevilla - CFR Cluj, meci extrem de important pentru fotbalul românesc!

O calificare ar însemna enorm pentru România, iar dacă aveam o echipă capabilă în acest moment de o astfel de performanţă, CFR Cluj este numele său.

CFR Cluj a încheiat la egalitatea cu Sevilla, 1-1, în urmă cu o săptămână, cu mult mai titrata sa adversară, după un meci nu tocmai spectaculos. Spaniolii au fost însă, cei care s-au bucurat de rezultat, deși CFR a condus.

La casele de pariuri, Sevilla este favorită. Cu doar câteva ore înainte de startul partidei, cota gazdelor pentru un succes în această seară a ajuns la 1.35. De partea cealaltă, CFR Cluj are o cotă de 10.50 pentru o victorie la Sevilla. O eventuală calificare a campioanei României este cotată cu 7.20.


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: