24
Mie, Apr

sursa foto: Zoom-Biz

Eveniment

UPDATE

Defecțiunile au fost remediate, iar serverul R.A.R. care asigură funcționarea sistemului de inspecții tehnice este funcțional.    

Sistemul care trebuie accesat de angajații care efectuează testele pentru inspecția tehnică periodică este blocat. Nu doar în județul Brașov, ci la nivelul întregii țări.

,,Așa cum s-a întâmplat în cazul cardului de sănătate, când s-a blocat sistemul, așa este și la noi, acum.”, a explicat, în exclusivitate pentru brasovtv.com, reprezentantul unui centru din Brașov autorizat să efectueze inspecții tehnice periodice. Există însă, și o excepție: în cazul reprezentanței RAR din Brașov, sistemul este funcțional, dar șoferii pot face ITP-ul doar cu programare. ,,Este vorba despre probleme tehnice generate de furnizorii serviciilor de comunicații de date cu care R.A.R. are contracte și care asigură funcționarea sistemului de inspecții tehnice. S-a făcut sesizare în scris și sperăm ca defecțiunea să fie remediată în cel mai scurt timp.’’, a explicat pentru brasovtv.com, Roxana Nica, purtător de cuvânt al Registrului Auto Român. 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: