19
Vin, Apr

Eveniment

Antrenamentele, curajul și performanța i-au adus în premieră în studioul Brașov TV pe proaspătul vicecampion național la atletism, Raul Pruteanu, elev al Liceului cu Program Sportiv din Brașov, și pe antrenoarea acestuia, Georgeta Nazarie.

 

Raul, vicecampion național la săritura în lungime, a spus, fără nicio ezitare, lucrurilor pe nume. Și a mai spus Raul ceva dureros în fața camerelor de luat vederi, după ce a comparat condițiile din București cu cele din Brașov.

În condițiile descrise, reporterii Brașov TV au cerut explicații autorităților care ar fi trebuit să se implice până acum, cu adevărat, în rezolvarea problemelor atletismului brașovean.

Niciun semn de la vârful Primăriei Brașov, de la primarul George Scripcaru, absolvent al Facultății de Educație Fizică și Sport, cum că s-ar intenționa, în baza unor hotărâri ale Consiliului Local desigur, să se investească și în atletism.

Purtătorul de cuvânt al Primăriei, Sorin Toarcea, contactat telefonic de reporterul Brașov TV, a luat totuși atitudine și i-a cerut personal explicații directoarei Liceului cu Program Sportiv din Brașov, Daciana Dracea, cu privire la Raul. Dacă n-a făcut mai nimic până acum, din datele obținute la redacție reiese că Dracea, presată de mediatizarea performanței lui Raul, a cerut, după difuzarea emisiunii EXCLUSIV de marți, de la Brașov TV, să se întocmească un raport pentru premierea vicecampionului. Elevul liceului condus de Daciana Dracea nu este singurul cu performanțe deosebite!

De la nivelul Inspectoratului Școlar Județean Brașov, reacția a venit de la inspectorul școlar general adjunct Olga Judele. Șefa Inspectoratului Școlar Județean Brașov, Ariana-Oana Bucur, fost secretar de stat în Ministerul Educației și Cercetării, tace! Olga Judele și inspectorul de specialitate, Marius Cosma, spun că vor organiza o festivitate nu doar pentru Raul, ci pentru toți copiii cu performanțe deosebite.

Reporterii Brașov TV au solicitat un punct de vedere și de la Ministerul Educației Naționale. Când vom primi un punct de vedere la redacție, îl vom da publicității de îndată.

Redacția Brașov TV îi felicită pe toți elevii cu performanțe din Brașov, iar poveștile lor de succes vor fi mediatizate la postul nostru fără nicio excepție! 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: