29
Vin, Mar

sursa foto: gsp.ro

Eveniment

Simona Halep s-a calificat în semifinalele turneului din Golf!

Românca a revenit în meciul contra Arynei Sabalenka, după pierderea primului set, și le-a câștigat categoric pe următoarele două! Partida s-a încheiat cu scorul de 3-6, 6-2, 6-2 în favoarea Simonei. 

Meciul dintre Halep și Sabalenka a început sub semnul echilibrului. Cele două jucătoare au mers cap la cap până în game-ul cu numărul 6, când Sabalenka a reușit primul break al partidei. A urmat rebreak-ul Simonei, dar sportiva aflată pe locul 13 WTA a răspuns apoi cu un nou break. Halep n-a mai avut puterea să revină în set, astfel că Sabalenka și-a făcut serviciul și a dus scorul la 6-3 după numai 27 de minute.

Simona s-a mobilizat în setul second, după ce l-a chemat la bancă pe antrenorul de moment, Artemon Apostu-Efremov, și nu i-a dat prea multe șanse adversarei din Belarus. După 35 de minute, românca a dus scorul la 6-2 și a împins partida în decisiv. În al treilea set, Halep a reușit rapid break-ul, în al patrulea game, iar Sabalenka nu a mai avut forța să revină în joc. Halep s-a impus cu 6-2 în decisiv și merge în semifinalele turneului de la Dubai, unde se va duela cu Jennifer Brady.

Pe cealaltă parte de tabel se vor duela Petra Martic și Elena Rybakina. 

ȘTIRE INIȚIALĂ

Simona Halep se va duela cu Aryna Sabalenka, astăzi, nu înainte de ora 18:30, în Golf.

Simona se simte pregătită pentru duelul cu Sabalenka și susține că nu va mai repeta greșelile din meciul de la Adelaide, când sportiva noastră a fost eliminată de jucătoarea din Belarus.

,,A fost un meci interesant la Adelaide, dar nu am jucat cel mai bun tenis al meu. Ea a avut niște meciuri în plus și asta a ajutat-o. Acum va fi altceva, sper să joc mai bine decât la Adelaide și să câștig. Sunt all-in”, a anunțat Halep, într-un interviu exclusiv pentru corespondentul Digi Sport la Dubai, Gabriel Morariu.

Meciu de astăzi, dintre Halep și Sabalenka, este ultimul din sesiunea de seară a turneului de la Dubai.


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: