20
Sâm, Apr

sursa foto: digisport.ro

Eveniment

Fanii au dat năvală la casele de bilete pentru marele derby Dinamo - FCSB, iar cei care vor să vadă jocul de pe stadion trebuie să se grăbească dacă mai vor să prindă loc.

Cu o zi înainte de meci, suporterii au format cozi la casele stadionului, potrivit digisport.ro.

Au mai rămas între 1.500 și 2.000 de bilete pentru suporterii de la FCSB, cărora le-au fost repartizate 8.200 de tichete, în calitate de oaspeți. Asta după ce o facțiune a galeriei, Peluza-Nord, și-a anunțat revenirea alături de echipă. Așadar, jucătorii formației FCSB ar putea avea cea mai mare galerie, din postura de oaspeți, de când echipa se numește FCSB, potrivit digisport.ro.

Pentru prima dată după câțiva ani buni, există șanse ca marele derby să se dispute cu casa închisă, mai ales că și dinamoviștii au cumpărat în jur de 20.000 de bilete și mai este o zi până la meci.

Fanii dinamoviștilor au promis și un spectacol de zile mari pe stadion, iar până la ora meciului, cifra fanilor din partea "câinilor" ar putea ajunge aproape de 30.000. Așadar, numărul total al spectatorilor ar putea fi în jur de 40.000.

Cifra este una spectaculoasă dacă avem în vedere că ultima dată când un derby pe Arena Națională s-a jucat cu casa închisă a fost în urmă cu vreo 5 ani, înainte ca peluza nord a FCSB să se separe de echipa lui Gigi Becali.


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: