28
Joi, Mar

sursa foto: click.ro

Eveniment

Astra I și Uzina II (Drumul Cernatului) sunt primele cartiere în care se vor scoate la licitație locurile de parcare de reședință rămase libere, în 2020.

Potrivit anunțului publicat pe portalul www.brasovcity.ro, licitația va avea loc luni, 6 aprilie, de la ora 9.00, în curtea interioară a Primăriei (Casa Căsătoriilor).

În total, sunt programate 8 sesiuni de reatribuire principale și încă 8 sesiuni, pentru aceleași zone, dar în a doua jumătate a anului. Ultima sesiune principală este programată marți, 9 iunie, în Valea Cetății, iar ultima reatribuire este tot pentru Valea Cetății, pe 9 noiembrie.

Anul trecut au fost reatribuite 2.110 locuri de parcare de reședință și atribuite 86 de locuri de parcare de reședință nou create, prin licitație publică.

La finalul programărilor de reatribuire, în lunile noiembrie și decembrie, au fost atribuite direct 500 de locuri de parcare rămase disponibile în parcările de reședință

În acest moment, în municipiul Brașov sunt ocupate 39.100 de locuri de parcare în parcările de reședință, dintr-un total de 44.400 locuri amenajate, potrivit unui comunicat de presă remis redacției.


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: