29
Vin, Mar

sursa foto: playtech.ro

Eveniment

UPDATE

Judecătorii Tribunalului București au decis plasarea medicului Mircea Beuran în arest la domiciliu.

Verdictul vine după ce Mircea Beuran a fost reţinut joi, pentru 24 de ore, de procurorii DNA pentru săvârşirea infracţiunii de luare de mită. Decizia poate fi contestată.

ȘTIRE INIȚIALĂ

Chirurgul Mircea Beuran a fost reţinut joi, pentru 24 de ore, fiind acuzat de luare de mită.

Anchetatorii susțin că medicul a luat mită de la un medic 10.000 de euro, ca să îl ajute să obțină un post de asistent universitar la UMF București. Denunțul a fost făcut chiar de medicul care ar fi oferit banii. Vineri profesorul Mircea Beuran va fi prezentat instanţei cu propunerea de arestare de 30 de zile.

Procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție – Secția de combatere a corupției au dispus punerea în mișcare a acțiunii penale și reținerea pentru 24 de ore, începând cu data de 13 februarie 2020, a inculpatului Beuran Mircea care, la data faptei, îndeplinea funcțiile de președinte al Senatului Universitar, director al Departamentului 10 Chirurgie, șef al Disciplinei Chirurgie Generală, conducător de Doctorat și profesor universitar chirurgie generală în cadrul Universității de Medicină și Farmacie „Carol Davila" București, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de luare de mită.", se arată într-un comunicat al DNA.


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: