19
Vin, Apr

Eveniment

DOI COPII ȘI MAMA LOR, TERORIZAȚI

Scene de coșmar, astăzi, pentru o mamă și cei doi copii ai ei, ambii minori.

 

Agenţi ai trupelor speciale din Brașov au năvălit în casa în care se aflau femeia și cei mici după ce au sărit gardul, fără ca, în prealabil, să sune la poartă, fără să ceară să li se deschidă poarta, fără să anunțe că sunt de la Poliție. Odată intrați în locuință, când polițiștii i-au prezentat mandatul de percheziție femeii aflate în casă, aceasta a observat că, deși în document era trecută adresa ei, persoana căutată de polițiști nu a locuit niciodată acolo, ci la o altă adresă.

,,Cei mici erau foarte speriați. Am chemat Ambulanța, au făcut atac de panică. Nu sunt absurdă, înțeleg urgența, dar totuși, ce Dumnezeu, suntem oameni… intră și ne omoară, iar apoi își cer scuze. Nu au ascultat nimic. M-am prezentat, le-am spus cum mă cheamă, ei nimic. Strigau continuu: ‘Unde-i, undei?’ și-mi fluturau hârtiile alea de nici nu apucam să văd pe cine caută”, a declarat mama copiilor.
Descinderea oamenilor legii, autorizată de Tribunalul Brașov, îl viza pe un brașovean învinuit de constituire de grup infracțional și infracțiuni informatice. După lămurirea situației, mascații și-au mutat percheziția la casa corespunzătoare, nu înainte însă de întocmirea unui proces verbal în care s-au consemnat cele constatate, iar percheziția nu a mai avut loc.

În cazul acestei descinderi, se pare că era căutată o persoană care ar locui fără forme legale pe strada Lacurilor numărul 33 și nu la numărul 33G. Rămâne de văzut dacă informațiile care au dus la emiterea mandatului sunt sau nu eronate. Diferența între clădirile aflate la cele două adrese este de 100 de metri. Familia peste care au năvălit trupele speciale ale Poliției este a consilierului județean Andrei Kadas, care a divorțat și locuiește la altă adresă.

Cei doi copii aflați în casa unde s-a făcut descinderea, de 10 și, respectiv, 12 ani, au făcut atac de panică, unul dintre ei a leșinat, a intervenit un echipaj al SMURD și a fost nevoie ca minorul să fie transportat la Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii din Brașov.

Cei doi copii aflați în casa în care au descins mascații astăzi, au nevoie, pe lângă asistență medicală, și de cosiliere psihologică.


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: