27
Dum, Nov

sursa foto: Amsterdam-online.nl

Eveniment

     Urmează o perioadă în care supermarketurile, mall-urile, târgurile și pieţele vor deveni tot mai aglomerate. Nu vă lăsaţi amăgiţi de vânzătorii de chilipiruri din cauză că

produsele pot fi contrafăcute.

În graba cumpărăturilor, polițiștii brașoveni vă recomandă să evitaţi să dețineți sume mari de bani, în numerar. Utilizarea cardului pentru plata cumpărăturilor este posibilă în majoritatea magazinelor şi reduce riscul de a rămâne fără bani în cazul pierderii sau sustragerii portofelului.

Păstraţi banii în buzunarele interioare ale vestimentaţiei, în borsete sau genţi. Dacă vă aflaţi într-o zonă aglomerată, protejaţi-vă geanta!

Nu vă lăsaţi bunurile de valoare (borsetă, servietă, haine) în căruciorul pentru cumpărături!

Când sunteţi însoţiţi de copii, explicaţi-le că, în cazul în care se pierd, trebuie să apeleze la personalul de securitate al magazinului.

Dacă observaţi lipsa copilului, anunţaţi agentul de pază sau personalul magazinului.

De asemenea, anunţaţi cea mai apropiată unitate de poliţie ori sunaţi la numărul de urgenţă 112!

Pentru mediul online, polițiștii vă recomandă să verificați dacă site-ul prin intermediul căruia efectuați tranzacții oferă date de identificare complete – contact, adresă, cod de înregistrare fiscală etc.) şi să analizaţi condiţiile de livrare, dar şi pe cele de garanţie.

 

 

 

 

 

 

 

 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: