28
Joi, Mar

sursa foto: ARHIVĂ

Eveniment

Un bărbat din Brașov, de 48 de ani, bănuit de săvârșirea infracțiunilor de ”furt calificat” și ”efectuare de operațiuni financiare în mod fraudulos”, a fost reținut de polițiștii brașoveni.

,,În fapt, polițiștii au fost sesizați de către un tânăr, cu privire la faptul că portofelul în care se afla o sumă de bani, documente de identitate, precum și un card bancar, i-ar fi dispărut în timp ce se deplasa pe raza municipiului Brașov, cu un autoturism care funcționa în regim de taxi. Ulterior acestui fapt, de pe cardul bancar au fost efectuate tranzacții bancare de la trei societăți comerciale. În urma unui complex de activități investigativ-operative, polițiștii au identificat autorul faptei, iar la data de 17 ianuarie, pe baza probatoriului administrat, acesta a fost reținut  pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al  I.P.J. Brașov.

Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal, instrumentat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor, se precizează într-un comunicat de presă al I.P.J. Brașov.

 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: