20
Sâm, Apr

sursa foto: b1.ro

Eveniment

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis, marţi seara, mai multe atenţionări Cod galben de ceaţă pentru zone din 13 judeţe situate în centrul, sudul şi sud-estul ţării, valabile în orele următoare.

Potrivit meteorologilor, până la ora 23:00, în judeţele Constanţa și Tulcea se va semnala ceaţă care determină vizibilitate scăzută, local sub 200 de metri şi, izolat, sub 50 de metri.

Tot până la ora 23:00, în zonele joase ale judeţelor Cluj, Buzău şi Vrancea, dar și în judeţele Galaţi, Vaslui, Călăraşi, Ilfov, Brăila, Ialomiţa și Teleorman se va semnala local ceaţă care determină scăderea vizibilităţii sub 200 de metri şi, izolat, sub 50 de metri. Izolat vor fi şi condiţii de polei şi depuneri de chiciură.

Potrivit Administraţiei Naţionale de Meteorologie, până miercuri la ora 2:00, în zonele joase ale judeţelor Caraş-Severin, Arad, Bihor şi Timiş, se va semnala ceaţă, care determină reducerea vizibilităţii local sub 200 de metri şi, izolat, sub 50 de metri. De asemenea, vor fi depuneri îngheţate.

Tot până miercuri la ora 2:00, în judeţele Brașov, Covasna, Sibiu şi Harghita se va semnala local ceaţă, care determină reducerea vizibilităţii sub 200 m şi izolat sub 50 m, iar pe arii restrânse vor fi depuneri de chiciură.

Avertizările de fenomene periculoase imediate (nowcasting) se emit pentru o perioadă de maximum şase ore, menţionează ANM.

 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: