28
Joi, Mar

sursa foto: click.ro

Eveniment

UPDATE

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a declarat, astăzi, că alocațiile vor fi dublate după rectificarea bugetară.

,,Să nu avem niciun dubiu cu privire la înțelegerea pe care o avem privind necesitatea creșterii alocaților, însă trebuie să înțelegem că, din moment ce legea a fost adoptată după ce noi am adoptat bugetul, trebuie să găsim resurse pentru plata banilor. În acest moment nu avem bani. Cred  că soluția înțeleaptă este găsirea unei soluții urgente la rectificare, în vară", a declarat Violeta Alexadru pentru Adevărul LIVE.

ȘTIRE INIȚIALĂ

Administraţia prezidenţială a anunţat că şeful statului a semnat ”Decretul pentru promulgarea Legii privind aprobarea Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr. 9/2019 pentru modificarea şi completarea Legii nr. 61/1993 privind alocaţia de stat pentru copii, precum şi pentru modificarea art. 58 alin. (1) din Legea nr. 448/2006 privind protecţia şi promovarea drepturilor persoanelor cu handicap”.

Liderul deputaților PNL, Florin Roman, susține că există bani pentru majorarea alocațiilor doar dacă sunt eliminate pensiile speciale. În acest context, Roman a propus o sesiune extraordinară astfel încât parlamentarii să voteze cât mai repede eliminarea pensiilor speciale.


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: