20
Sâm, Apr

sursa foto: ARHIVĂ

Eveniment

Doi bărbați au fost încătușați de procurorii D.I.I.C.O.T. Brașov în timpul unui festival de muzică electronică, organizat în Brașov.

Unul dintre inculpați i-a oferit spre vânzare unui ofițer sub acoperire două comprimate în formă dreptunghiulară  de culoare roz cu logo-ul “max”, ce conțin un drog de mare risc.

Ulterior, ofițerii și procurorii antidrog au găsit asupra celui de-al doilea inculpat 9 comprimate similare pe care le deținea în vederea comercializării, au explicat, pentru brasovtv.com, surse judiciare.

Cei doi inculpați au fost reținuți, pentru 24 de ore, sub acuzația de trafic  de  droguri de mare  risc. Apoi, procurorii D.I.I.C.O.T. Brașov i-au cerut unui judecător de drepturi și libertăți să emită pe numele celor doi inculpați mandate de arestare preventivă. Solicitarea a fost admisă, dar decizia poate fi contestată de inculpați la instanța superioară. Curtea de Apel Brașov va avea ultimul cuvânt.

În caz de vinovăție, bărbații implicați riscă pedepse cu închisoarea de la 5 la 12 ani şi interzicerea unor drepturi. CIOCAN


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: