28
Joi, Mar

Eveniment

Grupul de colindători ,,Corona” al Inspectoratului de Jandarmi Județean „Nicolae Titulescu” din Brașov, va porni la colindat, pe 18 decembrie, către colegii lor de la Inspectoratul de Jandarmi din Sibiu.

De asemenea, în data de 21 decembrie, colindătorii vor încânta inimile brașovenilor în cadrul unui concert care va avea loc la Centrul Cultural „Reduta”. 

,,Grupul nostru de colindători are o tradiție de 4 ani și este format din 16 militari (ofițeri și subofițeri ai unității), inclusiv inspectorul șef și preotul militar. Din cor mai fac parte și colegi care, pe lângă faptul că sunt jandarmi, sunt și artiști consacrați. Ei activează în diverse formații de muzică populară sau folk și au participat de-a lungul timpului la mai multe spectacole și festivaluri. Anul acesta, grupul ,,Corona” a imprimat și un CD cu colindele pe care le-a strânst în repertoriu de-a lungul timpului, mărturie a muncii asidue de 4 ani și rezultat al aprecierilor celor pe care i-am colindat în această perioadă”, se precizează într-un comunicat al Inspectoratului Județean de Jandarmi din Brașov, remis redacției.


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: