25
Joi, Apr

sursa foto: DRDP Brașov

Eveniment

UPDATE 12:05

Circulația, în județul Prahova, a fost reluată dirijat, pe un fir, în ambele direcții, pe DN 1A între localitatea Cheia și limita cu județul Brașov, potrivit Centrului INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române.

În urma manevrelor efectuate, autotrenul de mari dimensiuni a fost repoziționat. Autovehiculul care transporta o grindă metalică rămăsese imobilizat pe carosabil, pe un sector de drum în curbă, încă din cursul nopții.ȘTIRE INIȚIALĂ

Circulația este întreruptă pe DN 1A, între localitatea Cheia și limita cu județul Brașov, după ce un autovehicul care transporta o grindă metalică, de 23 de metri lungime, a rămas blocat pe șosea, într-o curbă.

La această oră, 3 tiruri sunt blocate în zonă. Din cauză că drumul este îngust, șoferii nu pot să întoarcă tirurile.

Un echipaj al Serviciului Rutier din Brașov se află la ieșirea din Săcele spre Prahova. Conducătorilor auto nu li se permite accesul spre București, pe DN 1A.

În zona în care se află mașina de transport cu gabarit depășit se intervine, de aproximativ o oră și jumătate, pentru deblocarea șoselei.

Oficialii Centrului INFOTRAFIC al Poliției Române anunțau că, vineri, un transport agabaritic va tranzita județul Brașov pe următoarea rută:

Brașov – Centura Brașov – DN1A – DN1B – DN1 – Aeroportul ,,Henri Coandă”.


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: