28
Joi, Mar

sursa foto: gsp.ro

Eveniment

CFR CLUJ, VICTORIE!

CFR Cluj s-a impus în fața lui Celtic, scor 2-0, prin golurile marcate de Andrei Burcă și Damjan Djokovic. Campionii României și-au asigurat calificarea în șaisprezecimile competiției.

Luni, de la ora 14:00, ardelenii își vor afla adversara din șaisprezecimile Europa League.

FINAL DE MECI ȘI CALIFICARE PENTRU CFR CLUJ!!!

Min. 70 - GOOOOL CFR Cluj!!! Culio centrează în careu, mingea trece prin fața lui Gordon și ajunge la Deac. Acesta retrimite în centru către Djokovic, iar croatul nu iartă din poziție ideală.

Min. 48 – GOOOL CFR Cluj! Ciprian Deac centrează din corner, Burcă este scăpat din marcaj, reia cu capul și îl învinge pe Gordon.

REPRIZA SECUNDĂ

FINAL DE PRIMĂ REPRIZĂ

Min. 44 - Johnston ia o acțiune pe cont propriu, trece de doi jucători și trage puternic. Mingea este deviată în corner de Cestor.

Min. 36 - Deac centrează în careu din lovitură liberă, Traore se înalță și reia cu capul, dar mingea trece peste poarta lui Gordon.

Min. 18 - Ocazie a ardelenilor! Omrani, singur la 16 metri de poartă, a tras slab, iar portarul scoțienilor a reținut balonul. 

CFR Cluj - Celtic Glasgow 2 - 0 (0 - 0 la pauză)

Rennes - Lazio 2 - 0

Tot la această oră, Lazio joacă împotriva formației Rennes. CFR are nevoie de cel puțin un punct cu Celtic sau ca Lazio să nu învingă la Rennes, pentru ca ardelenii să prindă locul secund și calificarea.

 

ȘTIRE INIȚIALĂ

Pentru CFR a venit momentul adevărului în cupele europene. În această seară, ardelenii dispută meciul decisiv pentru calificarea în faza eliminatorie a Europa League, cu scoțienii de la Celtic. 

Oaspeții, cu 13 puncte, sunt deja calificați din postura de câștigători ai grupei. Elevii lui Dan Petrescu au nevoie de cel puțin o remiză pentru a fi siguri că prind primăvara europeană, indiferent ce va face Lazio la Rennes.

Deja trecuți de grupe, britanicii nu vor aduce la Cluj prima echipă.

„Mergem relaxați la Cluj. Va fi o echipă total schimbată, pentru că ne aflăm în mijlocul unui program foarte încărcat. Cred că unii jucători vor să joace și merită să joace, iar alții au mare nevoie de pauză”, a explicat antrenorul scoțienilor, Neil Lennon.

Cu trei puncte avans înaintea ultimei etape, CFR are nevoie de cel puțin un punct cu Celtic sau ca Lazio să nu învingă la Rennes, pentru a prinde sigur locul secund și calificarea. 

În cazul în care ardelenii ar fi învinși de scoțieni, iar italienii ar câștiga cu francezii, Lazio ar egala CFR-ul la puncte și ar merge mai departe datorită rezultatelor directe. 

 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: