25
Joi, Apr

Eveniment

O nouă turnură în scandalul procedurilor medicale interzise, aplicate jucătoarelor de la clubul Corona Brașov!

 

Încep să iasă la iveală conexiuni care duc, în final, spre Primăria Brașov, revendicări imobiliare și nu mai puțin de 15 firme din județul nostru, în care acționar este și un om de afaceri belgian. Numele acestuia figurează atât în structura firmei care gestionează clinica unde handbaliste de la Corona au fost supuse procedurilor interzise, cât și într-un proces în care adversar al belgianului este nimeni altul decât primarul Brașovului, George Scripcaru. Rămâne de văzut dacă este sau nu vorba despre o reglare de conturi. Cert este că, de astăzi, Liviu Dragomir, președintele Clubului Corona Brașov a ales să demisioneze, iar la conferința de presă în timpul căreia a făcut anunțul a avut grijă să menajeze prin toate mijloacele, parcă sfătuit, Primăria Brașov. Au fost primele cuvinte rostite de Dragomir, handbalistele și consecințele acelor proceduri interzise asupra carierei fiecărei sportive, fiind lăsate la final.

Așadar, conducerea Primăriei Brașov l-a numit în funcție pe Liviu Dragomir, de la bugetul local, unde brașovenii cotizează lună de lună, s-a alocat suma de 17 mii de lei pentru plata unor proceduri medicale interzise, iar un belgian este acționar la clinica medicală implicată, dar același belgian are și proces cu Primăria Brașov. Am încercat să-l găsim la telefonul mobil pe edilul George Scripcaru, să descurce ițele afacerii. Ca de obicei, acesta nu a răspuns pentru a oferi un punct de vedere.

În acest timp, ancheta procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov în cazul Corona este în plină desfășurare, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ,,abuz în serviciu”.


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: