06
Joi, Oct

sursă foto: gds.ro

Eveniment

Un bărbat din Brașov și unul din Hoghiz au fost prinși de polițiștii brașoveni în timp ce conduceau sub influența alcoolului.

1. Polițiști din cadrul Biroului Rutier Brașov efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului”.

În fapt, la data de 06 decembrie, în jurul orei 18.45, cadrele de poliție au fost sesizate cu privire la faptul că pe str. Bronzului din municipiul Brașov a avut loc un accident rutier, în urma căruia nu au rezultat victime.

Polițiștii au identificat conducătorul auto ca fiind un bărbat în vârstă de 63 ani din municipiul Brașov. Acesta a fost testat  din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat, rezultatul fiind 0.87 mg/l alcool pur. În consecință, bărbatul a fost condus la o unitate medicală pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.

2. La data de 06 decembrie, în jurul orelor 13.00, polițiști din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Hoghiz, au depistat în trafic un bărbat în vârstă de 40 ani, care a condus un autoturism pe DJ132, pe raza localității Homorod, jud. Brașov, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice.

La testarea conducătorului auto din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat,  rezultatul a fost de 0.56 mg/l alcool pur. În consecință, acesta a fost condus la o unitate medicală pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ”conducerea unui vehicul sub influența alcoolului”, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor, potrivit I.P.J. Brașov.

 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: