20
Sâm, Apr

Eveniment

Grădina Zoologică Brașov oferă publicului o nouă atracție începând de astăzi, 2 decembrie 2019.

Vizitatorii vor putea face o călătorie virtuală în savana africană. Toți cei care doresc să cunoască flora și fauna din savană o pot face cu ajutorul unui autobuz folosind ochelarii de realitate virtuală.

Turul virtual, durează 13 minute și este conceput astfel încât să ofere experienţa unei călătorii de tip safari unui număr de maximum 10 persoane.

Prin intermediul căştilor, vizitatorii vor vedea pe parcursul turului animale specifice zonei de savană africană precum, elefanţi, lei, rinoceri și păsări exotice, într-un peisaj cu relief şi vegetaţie specifică, vizibil la 360 de grade.

Experienţa este completată de senzaţii fizice care imită traseul autovehiculului pe un teren accidentat, precum şi de momente inedite care alungă monotonia unei simple plimbări.

Pe lângă fondul sonor alcătuit din sunetele specifice, pe parcursul întregului tur vizitatorii primesc informaţii, prin intermediul unui narator, despre speciile de animale pe care le văd.

Preţul unui bilet la acest obiectiv este de 15 lei pentru adulţi şi 10 lei pentru copiii cu vârsta între 6 şi 14 ani. Copiii cu vârsta sub 6 ani nu au acces la acest obiectiv, din motive de siguranţă.

 

 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: