28
Joi, Mar

Eveniment

Ministrul de Interne, Marcel Vela, le-a cerut prefecților și șefilor structurilor centrale și teritoriale ale M.A.I., într-o videoconferință pentru al doilea tur al alegerilor prezidențiale, să nu „depună armele”:

„Vă mulțumesc și vă felicit public pentru implicarea in turul intai. Am reusit sa dovedim ca o buna organizare, o implicare maxima, au dus la scăderea evenimentelor comparativ cu infractiunile de la alegerile prezidentiale din 2014, nu am avut de solutionat situatii grave si asta este, evident, o reusita

Judetele care s-au remarcat cu un singur eveniment sunt Covasna si Mures, iar Alba, Salaj si Tulcea doar doua. Vă rog pe colegii din alte judete, Arges, Cluj, Dambovita, Dolj, Giurgiu, Neamt, Prahova, unde au fost peste 25 de evenimente, să gestionăm cu celeritate următoarele zile.

Până acum avem doar 11 evenimente, 4 în rural și 7 în urban, neconfirmate două. Au fost 5 contravenții și o infracțiune. Să fim atenți mâine, poimâine, duminică, astfel încât evenimentele să nu fie mai mari decât în turul întâi.

Vă anunt ca si in turul doi veti avea monitorizare de la nivel central in fiecare judet, asta inseamna nu neaparat control, ci sustinere si sprijin pentru comunicare, solutii adecvate si rapide sa rezolve orice eveniment intr-un mod operativ. Sper sa nu mai avem situatii neplacute premergatoare turului intai. Nu vreau in niciun judet sa se intampla ca la Arad, sa se depune armele sau sa se fuga de pe front. Cei care se dedau la eveniment, ma refer la infractiuni, nu iau pauza. Trebuie sa gasim resurse sa stam pe baricade, sa fim demni, sa ne implicam maxim, o facem pentru Romania”.

Videoconferița poate fi urmărită AICI

 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: