19
Mar, Mar

Eveniment

Președintele Consiliului Județean Brașov, Adrian Veștea, și managerul Spitalului Clinic de Pneumoftiziologie din Braşov, doctorul Dan Moraru, au inaugurat, astăzi, Cabinetul de cardiologie din cadrul Ambulatoriului.

Acest cabinet era necesar având în vedere că numărul persoanelor cu afecţiuni respiratorii care au boli asociate a crescut. Pentru ca pacienții să fie cât mai bine îngrijiți s-a impus diversificarea serviciilor medicale furnizate și acoperirea unei arii mai largi de investigații paraclinice, pentru stabilirea diagnosticului și a conduitei terapeutice.

Beneficiarii serviciilor de cardiologie sunt atât pacienții cărora li se recomandă de către medicul curant aceste servicii și care se programează pentru un consult de specialitate la Ambulatoriul integrat, cât și pacienții internați în regim de spitalizare de zi sau în regim de spitalizare continuă la Spitalul Clinic de Pneumoftiziologie Brașov. Serviciile de cardiologie vor fi furnizate gratuit pentru asigurații care au bilet de trimitere de la medicul curant, precum și pentru pacienții internați în spital. 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: