29
Vin, Mar

sursă foto: romaniatv.net

Eveniment

Polițiștii au emis ordin de protecție, după ce un bărbat și-a agresat fizic concubina.

La data de 16 noiembrie, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Făgăraș au emis ordin de protecție provizoriu față de un bărbat, în vârstă de 21 ani din orașul Râșnov, jud. Brașov.

Cu ocazia cercetărilor efectuate, cadrele de poliție au stabilit faptul că la data de 16 noiembrie, în jurul orei 22.30, bărbatul, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, ar fi agresat-o fizic pe concubina sa, în vârstă de 25 ani, în timp ce se aflau la domiciliul acesteia din municipiul Făgăraș, jud. Brașov.

În conformitate cu prevederile legale și având în vedere faptul că, în urma completării formularului de evaluare a riscului, s-a constatat faptul că există pericol iminent, polițiștii au emis ordin de protecție provizoriu pe o perioadă de 5 zile față de bărbatul în cauză.

De asemenea, s-a întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „violență în familie”, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.

 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: