25
Joi, Apr

sursa foto: adevarul.ro

Eveniment

Crosul 15 noiembrie ce va avea loc duminică, 17 noiembrie, va restricționa accesul autovehiculelor.

Pentru buna desfășurare a concursului, în condiții de siguranță și ordine, atât pentru participanți, spectatori, organizatori cât și pentru conducători auto, locuitori ai Brașovului și turiști, vor fi eliberate două parcări publice din centrul municipiului Brașov.

Astfel, parcarea publică de pe B-dul Eroilor, din zona Prefectură - Modarom, vizavi de stația de taxiuri, pe latura cu Facultatea de Inginerie Mecanică, va fi eliberată de sâmbătă, 16 noiembrie, de la ora 24:00 până duminică, 17 noiembrie, ora 18:00.

De asemenea parcarea publică de pe B-dul Eroilor va fi eliberată din zona trecerii pentru pietoni, de la Modarom, până la intersecția cu str. Piața Teatrului începând de sâmbătă, 16 noiembrie, ora 22:00, până duminică, 17 noiembrie, ora 18:00.

Eliberarea parcărilor va fi efectuată de Poliția Locală Brașov, cu ajutorul echipei de voluntari a evenimentului, și va fi precedată de informări pentru fiecare autovehicul parcat, începând cu vineri 15 noiembrie, ora 16:00.

Ieșirile din parcările de reședință spre Calea București vor fi blocate, conducătorii auto fiind rugați să folosească rute ocolitoare, cu ieșire spre str. Carpaților.

Evenimentul se află la cea de-a 30 ediție.

 

 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: