20
Sâm, Apr

Eveniment

Aeroportul Internațional Brașov-Ghimbav este tot mai aproape de a deveni realitate.

În cadrul întâlnirii de astăzi a președintele Consiliului Județean Brașov, Adrian Veștea cu mangerul, arhitectul dar și coordonatorul proiectului s-a semnat contractul pentru „Proiectarea și execuția Balizajului, construcții și instalații etapa a III-a”.

Potrivit contractului, în ceea ce privește proiectarea și execuția construcțiilor și instalațiilor balizajului sunt prevăzute 3 luni pentru realizarea documentațiilor tehnice, 3 luni pentru execuția lucrării și o perioadă de garanție de 60 de luni.

Coordonatorul proiectului, din cadrul Consiliului Județean Brașov, a declarat că în momentul de față proiectarea a avansat foarte mult. Documentațiile complete pentru obținerea avizelor de la instituțiile abilitate au fost depuse, unele dintre acestea fiind deja obținute.

Dorința conducerii administrației județene este ca până pe data de 15 decembrie întreaga documentație pentru proiectul tehnic să fie gata. În ceea ce privește modul în care va arăta Terminalul, în urma discuțiilor dintre arhitect și constructor se va opta pentru utilizarea materialelor de cea mai bună calitate, în culori care să creeze în spațiul interior o ambianță liniștită și relaxantă.

 

 

 

 

 

 

 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: