19
Vin, Apr

sursă foto: portalsm.ro

Eveniment

Polițiști ai Secției numărul 3 Poliție Brașov au emis ordin de protecție provizoriu față de un bărbat, în vârstă de 26 ani din Brașov.

Cu ocazia cercetărilor efectuate, cadrele de poliție au stabilit faptul că la data de 11 noiembrie 2019 , în jurul orei 17.00, bărbatul ar fi agresat-o fizic și ar fi amenințat-o cu acte de violență pe soția sa, în timp ce se aflau la domiciliul comun situat în municipiul Brașov. De asemenea, la data de 12 noiembrie, în jurul orei 12.00, bărbatul ar fi agresat-o fizic, din nou, pe soția sa.

În conformitate cu prevederile legale și având în vedere faptul că, în urma completării formularului de evaluare a riscului, s-a constatat faptul că există pericol iminent, polițiștii au emis ordin de protecție provizoriu pe o perioadă de 5 zile față de bărbatul în cauză, dispunându-se păstrarea unei distanțe minime de 200 m față de persoana vătămată și față de locuința acesteia.

De asemenea, s-a întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „violență în familie” și „amenințarea”, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor, se precizează într-un comunicat de presă al I.P.J Brașov.


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: