29
Vin, Mar

sursa foto: b1.ro

Eveniment

Liderul deputaților PNL, Florin Roman, a acuzat-o pe Viorica Dăncilă, candidatul PSD la alegerile prezidențiale, că a încălcat legea prin faptul ca a omis să treacă în declarația de avere, ceasul Cartier Ballon Bleu, placat cu aur de 18 Karate.

Roman a sustinut că valoarea de catalog a acestui ceas de lux, cu care Viorica Dancilă s-a afișat la conferința de presă a PSD, după alegeri, este de 83.678 de lei.

„Deși pozează într-un candidat „sărac și cinstit” ca ideologul PSD, Ion Iliescu, doamna Dancilă nu pierde niciun prilej pentru a-și afișa opulența. În afara broșelor care au făcut deliciul presei, al cerceilor cu diamante, extrem de scumpi pentru un român care trăiește din muncă cinstită, doamna Dăncilă nu s-a sfiit să-și etaleze ceasul de lux, placat în aur”, a transmis Florin Roman într-un comunicat de presă.

Florin Roman i-a reamintit candidatului PSD la alegerile prezidențiale că falsul în declarații reprezintă infracțiune.

„Ii reamintesc doamnei Dăncilă că falsul în declarații este o infracțiune prevăzută de Codul Penal. Rămâne apoi ca doamna Dăncilă să ne explice cum este să plângi pe umărul pensionarilor și tu să huzurești în lux? Ceasul de aur al doamnei Dăncilă înseamnă echivalentul a 119 pensii minim garantate pe care le primesc mulți din cei cărora candidatul PSD la prezidențiale le cere votul! Păi cum vine asta, doamna Dăncilă?!”, mai arată sursa citată.


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: