23
Mar, Apr

sursa foto: BRAȘOV TV

Eveniment

Scene greu de imaginat, astăzi, în sediul Oficiului Poștal 1 din Brașov.

Bătrâni, dintre care doi se deplasau cu ajutorul unor bastoane, au fost nevoiți să stea la coadă zeci de minute, la unicul ghișeu al oficiului unde se puteau ridica sau depune bani, se eliberau plicuri sau alte documente în baza unor mandate poștale. Asta în timp ce la alte 3 ghișee ale oficiului, numărul brașovenilor nu depășea cifra 3. Unul dintre clienți, care are nevoie de baston pentru a se putea deplasa, i-a explicat reporterului brasovtv.com că a așteptat o oră și ceva până când angajata de la ghișeu i-a eliberat banii pe care îi primise prin intermediul unui mandat poștal.

Paradoxal, în acest timp, la alte 3 ghișee ale oficiului, numărul clienților nu a depășit cifra 3.

Reporterul brasovtv.com a solicitat un punct de vedere de la conducerea Oficiului Poștal Numărul 1, dar nu a răspuns nimeni la numărul de telefon fix al instituției, deși programul se încheia abia la ora 16:00. Reporterul a încercat, apoi, să obțină un punct de vedere de la conducerea instituției, chiar la sediul Oficiului Poștal Numărului 1. După îndelungi insistențe, ușa pe care stă scrisă titulatura ,,DIRIGINTE OFICIU” s-a deschis, iar o angajată, invitată de reporterul brasovtv.com să constate ce se întâmplă la ghișee, a ripostat pe un tonul ridicat: ,,Nu avem angajați! Nu se prezintă nimeni la concurs!”.

Întrebată de reporterul brasovtv.com, de ce nu pot lucra celelalte funcționare de la ghișeele unde nu sunt clienți, pentru ca brașovenii să nu mai piardă timp la cozi, angajata, indicând unul dintre ghișeele unde era liniște deplină, a dat un răspuns care nu mai are nevoie de niciun comentariu: ,,Colega este la COLETE CHINA, nu poate lucra în altă parte”.

Pentru lămurirea situației, reporterii brasovtv.com vor solicita un punct de vedere conducerii centrale a Poștei Române.


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: