23
Mar, Apr

sursa foto: digisport.ro

Eveniment

România și Norvegia au încheiat la egalitate disputa din această seară, de pe Național Arena, scor 1 - 1.

Mitriță a luat o fază pe cont propriu, a driblat tot și a înscris! Norvegienii au egalat, însă, în minutele de prelungire.

ȘTIRE INIȚIALĂ

România întâlnește Norvegia astăzi, de la ora 21:45, în preliminariile pentru Euro 2020.

UEFA ne-a pedepsit să jucăm fără spectatori pe teren propriu, dar în tribune sunt așteptați aproximativ 30.000 de copii. Potrivit articolului 73, lit.h din Regulamentul Disciplinar al forului european, la meciurile "cu porţile închise" pot asista gratuit "copii cu vârste de până la 14 ani, însoţiţi în mod corespunzător".

Federația Română de Fotbal a anunţat, la finele săptămânii trecute, că 30.038 de copii sub 14 ani şi însoţitori vor să fie pe Arena Naţională pe 15 octombrie.

În conferinţa de presă susţinută luni, la Bucureşti, selectionerul norvegionilor a surprins pe toată lumea: ”Respect decizia Federaţiei Române de Fotbal. Aş fi foarte dezamăgit dacă ceea ce s-a întâmplat în trecut, se va întâmpla marți. Sunt lucruri îngrijorătoare şi nu ştiu cum ar trebui să reacţionăm dacă se va întâmpla marți. Sper că fanii dumneavoastră se vor comporta civilizat. Altfel, terebuie să luăm deciziile pe care alte naţionale le iau în discuţie în acest moment”, a surprins Lars Lagerback.

Stefan Johansen, căpitanul norvegienilor a spus: ”(…) nu ştiam nici noi de această posibilitate. Aşa cum a spus şi selecţionerul, s-a urmărit doar regulamentul, iar noi avem un mare respect pentru România. Noi va trebui să ne concentrăm pe ceea ce facem pe teren, nu în tribună, şi să pregătim meciul cum se poate mai bine”, potrivit telekomsport.ro


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: