07
Mie, Iun

BrasovTV.com

Eveniment

VIDEO:

          Adrian Gabor și ai lui, cascadorii râsului! Vorbele se potrivesc perfect în cazul vicepreședintelui Consiliului Județean și a echipei sale de control. După ce Poliția Brașov a amendat administratorul drumurilor pentru deficiențe în deszăpezire, Adrian Gabor a încălecat pe-o șa și a plecat în... control. Până aici, nimic în neregulă. Numai că, vicele de la județ a trâmbițat în stânga și-n dreapta, inclusiv, presei, că se apucă de controlat. Întrebat cum e cu controalele... anunțate, Adrian Gabor a făcut spectacol. Totul a început marți, după ce polițiștii brașoveni au anunțat că au amendat administratorul de drumuri, de două ori, pentru că nu a acționat corespunzător pentru deszăpezirea a două tronsoane, Drumul Județean 112A și Drumul Județean 112B, Codlea–Hălchiu și Zărnești - Vulcan. Vicepreședintele Consiliului Județean, Adrian Gabor, a afirmat, marți, că nu-i adevărat. Miercuri, a pus altfel problema.

     Așadar, Adrian Gabor e supărat și pe prefect, și pe comandantul Poliției, și pe șeful de la rutieră că nu i s-a... anunțat amenda. Ei bine, a anunțat el, pe toată lumea, după ce poliția a dat amenzi, că va face controale la toate bazele din județ ale firmelor de deszăpezire.

      Așadar, după ce a anunțat pe toată lumea, vicele Adrian Gabor a plecat în control la bazele din județ ale firmelor de deszăpezire. Soldații s-au aliniat, totul s-a pus în regulă și, iată, nicio problemă în județ în ceea ce privește deszăpezirea. Rămâne de văzut ce se va decide dacă amenzile aplicate de polițiști vor fi contestate de Consiliului Județean, iar sancțiunile vor rămâne în picioare. Firma de deszăpezire va suporta sau nu amenzile?

 

 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: