29
Vin, Mar

sursă foto: voluntar.unitbv.ro

Eveniment

Activitățile continuă la Centrul Direcției de Asistență Socială Brașov.

„Sâmbătă, 12.10.2019 începând cu orele 11:30, la Centrul Sportiv Kinesis (str. Vasile Alecsandri, nr. 37 A), Consiliul Local Brașov prin Direcția de Asistență Socială Brașov, organizează a IX-a ediție a evenimentului ,,O viață fără bariere”.

Evenimentul face parte din Strategia de dezvoltare a serviciilor sociale din Municipiul Brașov pentru perioada 2019-2023 și este dedicat copiilor și tinerilor cu dizabilități din municipiul Brașov.

Activitățile cu caracter sportiv-competițional, atelierele de îndemânare și stimulare a creativității vor favoriza interacțiunea participanților, vor contribui la dezvoltarea resurselor personale, la cultivarea spiritului de echipă, a curajului, perseverenței și promovarea mișcării prin sport.

În acest fel ne dorim să maximizăm potențialul copiilor și tinerilor cu dizabilități și să contribuim la depășirea limitelor personale, la diminuarea barierelor de atitudine și mediu.

Vă așteptăm într-o zi de week-end alături de copii și tineri speciali, care ne inspiră și ne învață zilnic că totul e posibil!”, potrivit unui comunicat de presă a DAS Brașov.

 

 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: