28
Joi, Mar

sursa foto Consiliul Judetean Brasov

Eveniment

Zestrea Brașovului s-a îmbogățit cu un spațiu modern, special creat pentru a oferi un mediu prielnic dezvoltării industriilor creative, bazate pe tehnologie și inovare, odată cu inaugurarea Centrului de Afaceri, Transfer Tehnologic și Incubator de Afaceri CATTIA.

Proiectul început cu fonduri europene și apoi finanțat din bugetul local, CATTIA este situat în cartierul Bartolomeu Nord, lângă Institutul de Cercetare-Dezvoltare al Universității „Transilvania” și în vecinătatea amplasamentului viitorului spital regional.

Clădirea are trei niveluri și o suprafață construită de 18.242 mp.

Prin profilul său, Centrul va răspunde la trei obiective majore: sprijinirea dezvoltării de noi afaceri în sectoare economice competitive la nivel global; asigurarea transferului de know-how între structurile de cercetare/ dezvoltare/ inovare și mediul de afaceri; facilitarea accesului la piețele naționale și internaționale pentru companiile din zona Brașovului, prin spațiile dedicate expozițiilor, congreselor, reuniunilor profesionale la nivel național și internațional.

Președintele Consiliului Județean Brașov, Adrian-Ioan Veștea, a participat la vizita inaugurală, alături de numeroase oficialități locale și reprezentanți ai mediului de afaceri.

CATTIA este un spațiu perfect funcțional, care va găzdui mâine Dezbaterea Națională Smart City 2017-2020.


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: