27
Mie, Mai

sursă foto+video: I.S.U. Brașov

Eveniment

Un accident a avut loc, în această dimineață, pe DN1 între Codlea și Vlădeni. 

Trei autoturisme au fost implicate în evenimentul rutier. Sunt trei victime conștiente, o persoană de sex feminin în vârstă de 40 ani și doi copii în vârstă de 6 și 8 ani. 

La locul accidentului s-au deplasat un echipaj cu apă și spumă, un echipaj SMURD și două ambulanțe SAJ.

Potrivit purtătorului de cuvânt al I.S.U. Brașov, maior Ciprian Sfreja, mama a fost evaluată la fața locului și nu necesită îngrijiri medicale. Cei doi copii vor fi transportați la spital pentru îngrijiri medicale.

"Un bărbat, care conducea o autoutilitară pe DN1, dinspre Brașov spre Sibiu, la km 188 a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune cu un autovehicul, acesta, la rândul lui, fiind lovit din spate de un alt autoturism.  Ulterior coliziunii autoutilitara s-a răsturnat în afara părții carosabile.

În urma impactului au rezultat 3 victime, rănite ușor,care au fost transportate la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale. La testarea conducătorilor auto din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat, rezultatul a fost 0. Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal", a declarat agent de poliție Nadia Olaru