26
Lun, Feb

BrasovTV.com

Eveniment

   Fostul președinte Traian Băsescu a venit la Brașov și nu oricum ci cu trenul. Garnitura care vine de la București  a ajuns în Gara Brașov în urmă cu doar câteva minute. 

 

ORA: 11:30

Traian Băsescu participă în aceste momente la comemorarea revoltei anticomuniste din 1987 în Braşov la monumentul din fața Spitalului Clinic Județean de Urgență.

SORIREA LUI Traian BĂSESCU în Gara Brașov

UPDATE: 10:50 - FOTO    

La ora 10:40 trenul a ajuns în Gara Brașov

ORA: 09:30

    Traian Băsescu a călătorit, în această dimineaţă, cu trenul. Acesta va participa la comemorarea Revoltei anticomuniste din 1987 în Braşov.

Traian Băsescu a plecat, în această dimineaţă, cu trenul spre Braşov, pentru a ajunge la comemorarea Revoltei anticomuniste din 1987.

     Fostul preşedinte a transmis, pe pagina sa de Facebook, un mesaj video. Acesta laudă condiţiile de mers ale trenului, faptul că nu are întârzieri, ci respectă graficul de mers. De asemenea, se arată mulţumit şi de condiţiile din tren.  „Suntem în drum spre Brașov, în tren e plăcut, e cald. Trenul respectă perfect graficul de mers, n-are întârzieri, lumea pare binedispusă în vagon și noi abia așteptăm să ajungem la Brașov”.

DECLARAȚIA LUI TRAIAN BĂSESCU PE  FACEBOOK    AICI VIDEO

     Transcriere declarație: „În orice caz, am satisfacția faptului că suntem pe un tronson de linie de cale ferată modernizat în timpul în care eu eram ministru și, îndată, o să ajungem și la capătul tronsonului pe 4 benzi de la Ploiești la Comarnic, tronson care s-a lărgit cu celebra taxă pentru care scriam: „Aici sunt banii dumneavoastră!”. Ce-i mai trist e că din 2000, de când am plecat, niciun alt ministru nu a mai reușit să depășească Comarnicul. Am rămas la stadiul la care eu am lăsat acest drum național când am plecat din Minister. Păcat!”


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: