23
Mar, Apr

Eveniment

UPDATE Ora 17:35

Un judecător de drepturi și libertăți al Tribunalului Brașov a decis, în urmă cu scurt timp, să respingă propunerea procurorilor, de arestare preventivă a inculpaților reținuți în dosarul furturilor din case de bani. Ministerul Public a contestat decizia, iar Curtea de Apel Brașov va avea ultimul cuvânt.

ȘTIRE INIȚIALĂ 

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Brașov au făcut propuneri de arestare, astăzi, în dosarul furturilor din case de bani.

 

 

4 inculpați vor ajunge în fața unui judecător de drepturi și libertăți de la Tribunalul Brașov, un altul este arestat într-un alt dosar, iar al șaselea suspect este căutat de oamenii legii, au explicat, pentru brasovtv.com, surse judiciare.

Poliţiştii Serviciului de Investigații Criminale din Brașov au făcut 20 percheziţii, marți, într-un dosar penal în care se fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de constituire a unui grup organizat în vederea săvârșirii unor infracțiuni de furt calificat.

Potrivit acuzării, descinderile s-au făcut în locuințe și sedii profesionale ale unor persoane bănuite că, în perioada 2018-2019, ar fi săvârșit furturi de case de bani, din societăți comerciale situate în județele Brașov, Alba, Bacău și Vrancea. Valoarea prejudiciului este de aproximativ 35.000 de lei. În acest dosar, 6 persoane au fost duse la audieri.

Inculpații beneficiază de prezumția de nevinovăție până când magistrații vor pronunța sentința definitivă.


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: