19
Vin, Apr

sursa foto muzeulmuresenilor.ro

Eveniment

Opera Brașov și Muzeul „Casa Mureșenilor” vă invită miercuri, 18 septembrie 2019, de la ora 17.00, la muzeu, la deschiderea stagiunii 2019 – 2020 a Recitalului de la ora 5. 

Evenimentul inaugural se intitulează „Ai venit la mine, toamnă” și va fi susținut de artistele Operei Brașov: Corina Klein – soprană, Valentina Mărgăraș – soprană, Maria Petcu-Catrina – soprană, alături de Nora Vlad – actriță și Lioara Frățilă – pianistă. Invitat: prof. Corneliu Voicescu (Facultatea de Muzică de la Universitatea „Transilvania” Brașov) – chitară.

Pentru începutul de stagiune, artiștii vă propun un program muzical ce stă sub semnul toamnei, un anotimp plin de melancolie.

Veți putea asculta aria „Venite, inginocchiatevi” din opera „Nunta lui Figaro” de W.A. Mozart, aria Venerei din tragedia lirică „Tezeu” de J.-B. Lully, aria Ioanei din drama muzicală „Năpasta” de S. Drăgoi, lied-uri: „Ce te legeni” de N. Bretan, dar și romanțe îndrăgite: „Crizanteme”, „Deschide, deschide fereastra” sau binecunoscuta piesă „Copacul”, compusă de Jolt Kerestely.

Biletele pentru recital se găsesc la Muzeul „Casa Mureșenilor”


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: