25
Joi, Apr

Eveniment

Polițișii Serviciului Rutier Brașov, împreună cu oamenii legii de la Serviciul Ordine Publică, au organizat astăzi, în intervalul orar 04:00 – 08:00, o acțiune pe linia combaterii consumului de alcool în rândul conducătorilor auto.

,,În cadrul acțiunii au fost angrenați un număr de 37 polițiști din cadrul Serviciului Rutier Brașov, Biroului Rutier Brașov și Secțiilor de Poliție Urbană, fiind folosite 17 autovehicule din dotare. Au fost controlate 504 autoturisme și au fost testați alcoolscopic un număr de 459 de conducători auto. Au fost aplicate 18 contravenții, dintre care 13 pentru conducere sub influența băuturilor alcoolice, în valoarea totală de aproximativ 11.400 lei.

De asemenea, polițiștii au constatat două infracțiuni, pentru care au întocmit dosare penale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de "conducerea unui vehicul sub influența alcoolului". Au fost reținute în vederea suspendării dreptului de a conduce pe drumurile publice, un număr de 16 permise de conducere și au fost retrase 4 certificate de înmatriculare pentru lipsă ITP”, se precizează într-un comunicat de presă al I.P.J. Brașov, remis redacției.


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: