24
Mie, Apr

Eveniment

Societatea de Distribuție a Energiei Electrice Transilvania Sud, prin Sucursala Brașov informează că în data 13.09.2019 se vor efectua lucrări de modernizare a rețelei electrice de distribuție a energiei electrice pe strada Egretei.

Acestea implică oprirea totală a accesului autovehiculelor pe strada Egretei din strada Institutului, in intervalul orar 08.00-17.00. Accesul în cartierul Avantgarden se poate face pe străzile Molnar Janos, respectiv strada Spicului.

Această lucrare de modernizare a rețelei, are ca scop creșterea capacității de distribuție a energiei electrice și a siguranței în functionare a retelei prin introducerea acesteia în subteran, reducerea pierderilor și va aduce multiple beneficii consumatorilor – îmbunătățirea calității energiei electrice, reducerea numărului incidentelor și deranjamentelor în rețea și creșterea confortului oferit locuitorilor municipiului Brașov.

Vă cerem scuze pentru disconfortul provocat pe parcursul lucrărilor atât participanților la trafic cât și locuitorilor din zonele menționate și vă asigurăm că toate eforturile depuse sunt pentru creșterea calității serviciilor oferite și a satisfacției consumatorilor noștri, se precizează într-un comunicat de presă remis redacției.


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: