23
Mar, Apr

foto BrasovTV.com

Eveniment

La inițiativa Autorității de Management pentru Programul Operațional Infrastructură Mare, Compania Apa Braşov S.A. a organizat astăzi, miercuri 11 septembrie, la sediul din strada Crișana ședința de lucru a operatorilor de apă din Regiunea Centru.

Întâlnirea a avut ca principal subiect proiectele de investiții cu finanțare europeană în infrastructura de apă și apă uzată.

La ședință au participat reprezentanții Ministerului Fondurilor Europene: Cezar Caleap – Secretar de Stat, Bogdan Chițescu, director general adjunct AM POIM, Mihai Croitoru, director Direcția Regională Infrastructură Sibiu și reprezentanții Companiei Apa Brașov S.A., Gospodăriei Comunale S.A. Sfântu Gheorghe, Apa Canal S.A. Sibiu, S.C. HARVIZ S.A., S.C. Apa Târnavei Mari S.A. și Compania AQUASERV S.A..

În cadrul acestei întâlniri au fost analizate stadiul proiectelor de extindere și modernizare a infrastructurii de apă și apă uzată, dificultățile cu care se confruntă operatorii în ceea ce privește elaborarea aplicațiilor de finanțare și a documentațiilor de atribuire pentru proiectele de dezvoltare a infrastructurii sau măsurile de urgentare a demersurilor privind aprobarea proiectelor.

Deasemenea s-au cautat solutii pentru evitarea blocajelor financiare și realizarea plăților la timp sau pentru sprijiniriea beneficiarilor de proiecte.


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: