28
Joi, Mar

sursa foto Corona Wolves Brasov

Eveniment

Pe 11 septembrie, Corona Brașov va debuta în noul sezon al Campionatului Național al României, disputând pe Patinoarul Olimpic Brașov – începând cu ora 18:30 – un meci (considerat „în deplasare”) împotriva echipei Sportul Studențesc.

A doua zi, pe 12 septembrie, începând cu ora 11:00, este programat al doilea meci al acestei prime „duble” din Campionatul Național în compania Sportului Studențesc.

Pe 13 septembrie, la ora 18:30, echipa noastră debutează în fața propriilor fani și în Erste Liga, având programat meciul inaugural în această competiție în compania echipei Schiller-Vasas HK.

Fanii sunt rugați să sosească la Patinoarul Olimpic Brașov în data de 13 septembrie începând cu ora 18:00, pentru prezentarea oficială a lotului și o surpriză cu adevărat special care îi va încânta cu siguranță.

Pe data de 15 septembrie, este programată prima deplasare a sezonului, la Miercurea Ciuc, pentru „derby-ul” cu echipa locală, meci care va conta atât în Erste Liga cât și în Campionatul Național al României.


Mai citește pe BrașovTV.com și despre:

Polițiștii din Brașov, activități de patrulare cu CÂINI de serviciu (VIDEO)

Gheorghe Ialomițianu - fost ministru al Finanţelor (VIDEO)

 

 

 

România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: