16
Mar, Apr

sursa foto RT.com

Eveniment

Polițiști din cadrul Biroului de Investigații Criminale Brașov efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ”lovirea sau alte violențe”, ”amenințarea” și ”șantaj”.

Cu ocazia cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că un bărbat în vârstă de 41 ani din municipiul Sfântu Gheorghe, județul Covasna, ar fi exercitat acte de violență și amenințare asupra părții vătămate și a fratelui acesteia, în scopul obținerii unei sume de bani sau a unui imobil.

Au fost efectuate activități complexe de cercetare, iar în urma administrării probatoriului în cauză, a fost documentată activitatea infracțională.

La data de 21 august 2019, o echipă mixtă formată din polițiști din cadrul Biroului de Investigații Criminale Brașov și  Biroului de Investigații Criminale Covasna, au depistat bărbatul în cauză pe raza municipiului Sfântu Gheorghe.

Acesta a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al  I.P.J. Brașov, cercetările continuând în cadrul unui dosar penal instrumentat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.


Interesant de citit pe BrașovTV.com

Un microbuz cu 10 călători implicat într-un accident pe DN1

Brașovean prins că deținea fără drept o armă neletală


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: