28
Joi, Mar

Eveniment

Vești excelente pentru brașoveni.

Conducerea Consiliului Județean Brașov a primit undă verde pentru a încheia contractul pentru Terminalul de pasageri cu Asocierea BOG’ART SRL - Uti Grup SA - Uti Facility Management SA. În cadrul conferinței ce a avut loc astăzi, președintele Consiliului Județean Adrian Veștea a semnat contractul de începere a lucrărilor pentru Terminal. Contractul are valoarea de 145.581.179,94 lei iar cele trei firme asociate au la dispoziție 12 luni pentru a executa prevederile contractului (trei luni pentru realizarea proiectului tehnic și nouă luni pentru execuția propriu-zisă a lucrărilor de construcții și instalații).

Aerogara va fi construită pe trei niveluri, cu o arie desfășurată de 11.780 de mp, după o soluție arhitecturală realizată de celebrul arhitect brașovean Dorin Ștefan.

Specialiștii Consiliului Județean Brașov și cei ai IPTANA SA au stabilit toate detaliile necesare obținerii avizelor privind fluxurile de pasageri cu reprezentanții SRI, ai Poliției de Frontieră și ai Direcției Vamale. Cele trei instituții au impus alocarea unor spații suplimentare și achiziția unor echipamente de securitate pentru funcționarea în bune condiții a aeroportului și pentru desfășurarea activităților specifice acestora.


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: