18
Joi, Apr

sursa foto brasovromania.net

Eveniment

Zilnic, aproximativ 26 de pompieri, 6 medici și voluntari SMURD vor asigura măsurile de securitate și asistență medicală pentru participanți.

Pentru desfășurarea în condiții de siguranță a festivalului Cerbul de Aur, ISU Brasov a luat o serie de măsuri suplimentare în zona de desfășurare a evenimentului.

Inspectoratul pentru Situatii de Urgență Brasov va monitoriza si evalua tipurile de risc aflate în domeniul de competență, asigurând raspuns operativ în cazul apariției unor situații de urgență pe timpul festivalului.

Vor fi organizate puncte de prim-ajutor calificat și un punct medical avansat pentru acordarea asistenței medicale de urgență, iar echipaje mixte de pompieri și personal UPU - SMURD se vor afla în permanență în zona de desfășurarea a evenimentului.

În cazul apariției unor situații de urgență, 2 ambulanțe SMURD și o autospecială pentru transport victime multiple SMURD se vor afla în perimetrul festivalului.

Două autospeciale pentru stins incendii cu modul de descarcerare vor asigura intervenția rapidă în caz de necesitate.

Suplimentar, în funcție de evoluția situației operative, mai sunt alocate pentru acest eveniment 5 echipaje SMURD, 4 autospeciale cu apă și spumă si o autospecială CBRN (chimic, biologic, nuclear, radiologic).

Premergător derularii acestui eveniment inspectorii ISU Brasov desfășoara controale preventive la amenajarile temporare din perimetrul de desfasurare a festivalului.

 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: